Contact
Vos & Partners
t 033 455 19 78

Aanmelden nieuwsbrief

Workshops

Vos & Partners geeft geregeld workshops met de volgende thema's

 

Workshop 1
Strategieontwikkeling in een dag
Resultaat: U verlaat de dag met een duidelijke visie, missie en motto van uw bedrijfs-(onderdeel) of afdeling. En tevens zijn de contouren van de weg (strategie)om dit te realiseren uitgezet.
Input: huidige visie en missie en een uitgebreide SWOT
Proces van de dag: de begeleiders zullen u uitdagen met specifieke vragen en u confronteren met uw gedachtengoed op uitdaging, overtuiging, exclusiviteit en bijzondere toegevoegde waarde. Van u wordt openheid en inspiratie verwacht.
Doelgroep: Eindverantwoordelijk managementteam
Begeleiding: de begeleiding wordt verzorgd door twee partners.
Kosten van de workshop: € 2800,- inclusief een dagdeel intake en voorbereiding exclusief BTW , reiskosten en accommodatie.
  
Workshop 2
Structuurontwikkeling in een dag
Resultaat: Aan het einde van dag is bekend hoe de nieuwe organisatiestructuur eruit komt te zien, welke de uitgangspunten zijn, hoe de verdeling van verantwoordelijkheden en taken zijn en welke besturingsprincipes worden gebruikt.
Input: huidige organisatiestructuur en de visie, missie en strategie voor de komende jaren.
Proces van de dag: de begeleiders zullen samen met u de verschillende organisatie en besturingsprincipes doorlopen die het beste aansluiten bij de visie, missie en strategie voor de komende jaren. Van u wordt een logische en analytische denkhouding verwacht.
Doelgroep: Eindverantwoordelijk managementteam of taskforce
Begeleiding: de begeleiding wordt verzorgd door twee partners.
Kosten van de workshop: € 2800,-- inclusief een dagdeel intake en voorbereiding, exclusief BTW, reiskosten en accommodatie.
 
Workshop 3
Cultuur ontwikkeling in een dag
Resultaat: Aan het einde van de dag zijn essentiële waarden geformuleerd voor de komende jaren , zijn de belangrijkste principes (in termen van regels en gedrag)geformuleerd en zijn er afspraken gemaakt over een plan van aanpak hoe de gewenste cultuur te implementeren.
Input: beeld van de huidige cultuur en de Visie, missie en strategie voor de komende jaren.
Proces van de dag: de begeleiders zullen u volgens een bepaalde structuur door de dag loodsen en u uitdagen zo oprecht en open mogelijk de gewenste cultuur te benoemen. Van u wordt inspiratie en creativiteit (buiten uw eigen vertrouwde kader) verwacht.
Doelgroep: Eindverantwoordelijk managementteam aangevuld met key personen/functionarissen uit de organisatie.
Begeleiding: de begeleiding wordt verzorgd door twee partners.
Kosten van de workshop: € 2800,-- inclusief een dagdeel intake en voorbereiding, exclusief BTW, reiskosten en accomodatie


•           Strategieontwikkeling

•           Structuurontwikkeling

•           Cultuurontwikkeling

•           Opstarten van een team

•           Leidinggeven aan veranderingen

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden, vul dan onderstaand formulier in of stuur een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Informatieaanvraag Workshops