Contact
Vos & Partners
t 033 455 19 78

Aanmelden nieuwsbrief

Werkwijze

Een aanpak die werkt!

De kracht is het managen van de verandering waarbij verlangen en noodzaak samenkomen in het nieuwe frame en leidt tot een nieuwe werkelijkheid. Er is altijd sprake van een basiswerkwijze die bestaat uit oriëntatie, diagnose, analyse, een plan om te komen tot realisatie/implementatie en verankering/monitoring. De wijze waarop de stappen worden uitgevoerd is uiteraard in elke situatie anders en wordt mede bepaald door de cultuur van de organisatie.

 

Vos & Partners is slim

Dat zijn we omdat we gebruikmaken van de sterke kanten van de organisatie, omdat we goed letten op hoe de dingen gaan en waar de behoefte ligt en doordat we aansluiten bij de geprefereerde stijl van werken en toewerken naar het eerste moment van succes!

 

Vos & Partners is deskundig

We krijgen snel vertrouwen door onze basis van kennis en kunde. We weten waar we over praten, hoe zaken in elkaar zitten en we beschikken een flinke dosis ervaring. We stellen altijd een werkbare aanpak voor.

 

Vos & Partners is creatief

We denken en handelen creatief, waardoor we soms buiten bestaande kaders treden. Uiteraard volgens de laatste inzichten op het gebied van verandermanagement en verrassend in aanpak.

 

Vos & Partners is praktisch

We creëren oplossingen voor kwesties die werken en zichtbaar bijdragen aan succes. We gaan uit van een uitvoerbare aanpak, niet ingewikkeld en voor iedereen te begrijpen. We brengen de zaken terug naar de eenvoud en zetten duidelijke stappen in de voorgenomen verandering.

 

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap
Vos & Partners staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, herkenbaar in de eigen bedrijfsvoering en het advieswerk. Maatschappelijk verantwoord ondernemen richt zich op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people) en binnen de ecologische randvoorwaarden (planet): de zogenaamde triple-P benadering. Een juiste balans tussen deze drie grootheden leidt tot betere resultaten voor organisaties en samenleving. Een samenvatting van deze richtlijnen vindt u hier.

 

 
werkwijze.jpg