Contact
Vos & Partners
t 033 455 19 78

Aanmelden nieuwsbrief

Training

Tijdens onze korte en effectieve trainingen helpen we managers en medewerkers noodzakelijke competenties te ontwikkelen. Competenties die nodig zijn om succesvol te veranderen en passend bij de nieuwe rol. Managers die over voldoende opleiding en ervaring beschikken, maar het nodig achten om een aantal zaken aan te scherpen, hebben veel baat bij deze trainingen. Hierin besteden we veel aandacht aan de juiste manier van communiceren, het bemiddelen tussen verschillende belangen, het motiveren van medewerkers, het ontwikkelen van idee├źn, en op een natuurlijke wijze oplossen van problemen.

 

Trainingsaanbod Vos & Partners:

•           succesvol veranderingen leiden

•           management training voor leidinggevenden

•           training open onderhandelen

•           OR trainingen

•           presentatietechnieken

 

Voor 2011 staan er twee open trainingen gepland “Succesvol veranderingen leiden”
 
De data voor de trainingen zijn:
 
Reeks 1: 17 – 18 februari, 6 – 7 april en 11 mei
Reeks2: 14 – 15 september, 12 – 13 oktober en 16 november
 
De training is bedoeld voor middle management die met hun team of afdeling veranderingen dienen te realiseren.
Leidinggevenden in bedrijven en organisaties in Vlaanderen en Nederland kunnen inschrijven.
Het doel is als leider van de verandering leren kijken naar de verandering en te ontdekken wat werkt, wat niet en hoe uiteindelijk de verandering succesvol te realiseren.
De deelnemer krijgt een kader-tools aangereikt zodat hij/zij adequaat is uitgerust. De training is praktisch, geen quick fix en ervaren/voelen, waarnemen en reflecteren.
De training wordt gegeven door Albert Vos en Marijke Theunis.
Voor de aanvraag van meer info ga naar contact / trainingen
 

Coaching

 

Met (individuele) coaching ondersteunen en begeleiden wij directies, managers en medewerkers zodat ze beter in staat zijn zichzelf te sturen en te ontwikkelen op gewenste competenties. Middels coaching zorgen ervoor dat managers maximale effectiviteit in hun leiderschap ontwikkelen. Coaching motiveert mensen zodat de doelstellingen van de (nieuwe) organisatie optimaal kunnen worden gerealiseerd.