Contact
Vos & Partners
t 033 455 19 78

Aanmelden nieuwsbrief

Roeland Weebers

Roeland is na een studie geschiedenis werkzaam geweest bij IBM als verkoperHard en software en als trainer/adviseur bij Krauthammer International. In 1998 is Roeland gestart als ondernemer nu onder de naam out of the ordinairy, www.oooo.to. Hij werkt met veel gedrevenheid en energie en is in staat mensen op een prettige en krachtige wijze in beweging te krijgen. Daarbij is zijn focus vooral gericht op kansen en mogelijkheden die er liggen voor mensen en organisaties. 

De belangrijkste doelstelling van mijn werk is “de wereld van de ander groter maken”. Met name organisaties en individuen bewust maken van hun mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden, die altijd in ons hoofd rond zwermen.
 
Het belangrijkste uitgangspunt van alle workshops, training en coaching is dat mensen bijna uitsluitend  leren door eigen ervaring. De workshops, trainingen en coaching is daar op afgestemd. Veel praktisch toepassen en de praktijk gebruiken als beste oefenterrein voor nieuwe kansen om het geleerde uit te proberen.
 
Er worden workshops gegeven op het gebied van strategie, cultuur, structuur waar voornamelijk in samenwerking met organisaties plannen worden gemaakt die vervolgens in de praktijk hun succes gaan bewijzen. Daarnaast training op het gebied van communicatie, management, verkoop, time management, team, en samenwerking. Coaching is een één op één activiteit die gericht is op het functioneren van het individu in de organisatie. Veel voorkomende thema’s hierbij zijn beïnvloeden en beïnvloed worden, motivatie, delegeren, gelijk hebben en krijgen.
 
Na een studie geschiedenis werkzaam geweest bij IBM in de verkoop van hard en software. In 1994 trainer/adviseur bij Krauthammer International wat in 1998 vervolgd werd door het eigen ondernemerschap. Nu in de vorm van de organisatie met de naam out of the ordinairy, www.oooo.to . Inmiddels 15 jaar ervaring als trainer coach op verschillende niveau’s en in verschillende branches.
 
Daarnaast fanatiek beoefenaar van sport en betrokken bij sport op vele diverse terreinen. De droom is om nog eens als mental coach aan de slag te kunnen met topsporters.
 
Mijn drive is mensen en organisaties succesvol maken in hun zoektocht naar eigenwaarde, authenticiteit en vertrouwen.

Alleen dan zijn mensen in staat grootste zaken te realiseren is mijn overtuiging

 
web roel 2.jpg