Contact
Vos & Partners
t 033 455 19 78

Aanmelden nieuwsbrief

Onze Partners
Hugo Lommen is een allround HRM professional met meer dan 20 jaar ervaring over de volle breedte van het vakgebied en heeft diverse eindverantwoordelijke functies vervuld in (middel) grote organisaties. Hugo heeft kennis van de bedrijfsprocessen en weet op een duidelijke manier organisatiedoelstellingen te vertalen naar concreet HRM beleid.

 

Lees meer 

 

 

Marijke Theunis is Sociaal Pedagoog en combineert de expertise van 10 jaar trainer-coach in leidinggeven, communicatie en samenwerken met de ervaring van HR Business partner. Een gepassioneerd professional, die de dialoog aangaat terwijl ze de doelstellingen voor ogen weet te houden.

 

Lees meer 

   

 

 

Jolanda Spies is master op gebied van HRM, beleid en communicatie. Zij is een allround interim adviseur, coach en trainer die goed is in het realiseren van verbindingen. Oplossen van conflicten en het motiveren en begeleiden van mensen in veranderingstrajecten is haar kracht. Jolanda gaat resultaatgericht, pragmatisch en pro-actief te werk. Ze kan situaties goed inschatten, analyseren en vertalen in beleid en actie.

 

 

 www.vosenpartners-verandermanagement.nl/over-vos-partners/jolanda-spies

  

 

 
 

Roeland Weebers is na een studie geschiedenis werkzaam geweest bij IBM als verkoper Hard en software en als trainer/adviseur bij Krauthammer International. In 1998 is Roeland gestart als ondernemer nu onder de naam out of the ordinairy, www.oooo.to. Hij werkt met veel gedrevenheid en energie en is in staat mensen op een prettige en krachtige wijze in beweging te krijgen. Daarbij is zijn focus vooral gericht op kansen en mogelijkheden die er liggen voor mensen en organisaties.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

Arno Spitters

Info volgt

 

 

 

 

 

 

 

 
foto 11.jpg
Hugo Lommen


marijke.jpg
Marijke Theunis


portret 2 jolanda spies sept 2010.jpg
Jolanda Spies


web roel 2.jpg
Roeland Weebers