Contact
Vos & Partners
t 033 455 19 78

Aanmelden nieuwsbrief

Jolanda Spies

 

Jolanda Spies is master op gebied van HRM, beleid en communicatie. Zij is een allround interim adviseur, coach en trainer die goed is in het realiseren van verbindingen. Oplossen van conflicten en het motiveren en begeleiden van mensen in veranderingstrajecten is haar kracht. Jolanda gaat resultaatgericht, pragmatisch en pro-actief te werk. Ze kan situaties goed inschatten, analyseren en vertalen in beleid en actie.
  
In de afgelopen 10 jaar heeft Jolanda ervaring opgedaan bij diverse industriĆ«le organisaties in de voedingsmiddelenbranche, bouw, ICT en daarnaast ook in het onderwijs en in de zorg. Na haar HBO opleiding P&O heeft ze de masteropleiding Beleid, Communicatie en Organisatie succesvol afgerond.
 
Ze is bevlogen in haar vak en betrokken bij de organisatie en de mensen, maar toch goed in staat om afstand te bewaren en op een integere manier een onafhankelijke positie in te nemen. Haar passie ligt bij ontwikkeling van mens en organisatie en het begeleiden van veranderingstrajecten.
 
Daarnaast is ze fanatiek op gebied van dans en sport. Ze heeft een dansopleiding genoten en geeft regelmatig dansles en dans workshops.
 

Jolanda Spies

foto jolanda 2010 163.jpg